Kom eens langs

Vanuit ons kantoor aan het MAS in Antwerpen ondersteunen we bedrijven uit heel België met videocontent.

13B65309 F22C 4B59 B16E 97E6B6444888

Veelgestelde vragen

Onder het motto: “klein als het kan, groot als het moet” gaan we samen op zoek naar de meest efficiënte besteding van je budget. Net zoals jij houden we niet van verrassingen. Daarom werken we exclusief met projectprijzen gebaseerd op een van onze prijspakketten.

Voordat we je een offerte kunnen bezorgen begrijpen we graag wat je écht nodig hebt. Daarom gaan we eerst in gesprek. En luisteren we naar je verwachtingen, doelstellingen en budget. Is alles duidelijk? Dan bezorgen we je graag een voorstel. No strings attached!

Als creatieve videopartner vinden we flexibiliteit erg belangrijk. En tekenen we graag in op last-minute projecten. Niet zeker of je doelstellingen haalbaar zijn? Daag ons uit!

Er is plaats voor studio-opnames op ons kantoor aan de voet van het MAS in Antwerpen. Specialty-coffee en parkeerplek voor de deur inbegrepen.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we alle kennis & materiaal in huis om elk project met de juiste zorg te schrijven, opnemen en afwerken. Toch een speciaal verzoek? Dan staat ons uitgebreid netwerk van gespecialiseerde audiovisuele freelancers klaar. Onze portfolio spreekt voor zich!

Natuurlijk! Animatie is een uitstekend hulpmiddel om complexe, technische of abstracte ideeën snel en duidelijk uit te leggen.

We geloven in de combinatie van menselijke creativiteit met ondersteuning van AI. Het is ook een kans om video’s efficiënter, accurater en effectiever te maken. Een win-win voor iedereen.

Startmotion is gespecialiseerd in bewegende beelden. Op zoek naar een fotograaf? Dan verbinden we je graag door met een van onze partners.

Startmotion leverde al video’s in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en zelfs het Mandika. We spreken vloeiend Engels, Nederlands en Frans. Voor alle andere talen doen we een beroep op een tolk.

Startmotion werkt ook graag samen met vzw’s en overheden. We werkten oa. voor Rode Neuzen Dag, Agentschap Opgroeien, Payoke, Adem, Awel, Bond zonder Naam, Stad Antwerpen, het Kinderrechten-commissariaat en verschillende universiteiten.

We geloven in een geïntegreerde aanpak en denken bij elk project mee na over alle kanalen, doelgroepen en toepassingen. Het liefst maken we video’s voor alle stappen in de customer journey!

Ben jij een freelancer, student of werkzoekende in de audiovisuele sector? Onze deuren staan voor je open. Neem contact met ons op voor een gesprek.